Over ons

Jonic Solutions

Jonic Solutions

Jonic Solutions in een bedrijf dat is begonnen door de uitvinding van de SASSCup. In April 2017 hebben 2 studenten het bedrijf opgericht om hun product op de markt te kunnen brengen. Echter waren ze al vanaf 2016 hard aan het werk om de SASSCup werkelijkheid te maken.

Ik, Joas Nicolai, heb sinds 2019 het bedrijf verder gebracht naar waar het nu is. Mijn visie van Jonic Solutions is een bedrijf dat innovatieve, nieuwe uitvindingen doorontwikkeld en op de markt brengt! Eerst gefocust op problemen in de zorg, maar het liefst voor alle problemen en ongemakken die we met z’n allen meemaken. Want er is overal en altijd wel iets dat beter kan!

Erik van Dijkhorst
Erik van Dijkhorst

Sales Manager

Joas Nicolai
Joas Nicolai

Eigenaar Jonic Solutions

Het idee van de SASSCup...

Is het lastig om te drinken uit een beker omdat je last hebt van trillende handen en ben je het zat om met een rietje of tuitbeker te drinken, dan is de SASSCup van Jonic Solutions een oplossing. De SASSCup is door studenten van het Frieslandcollege ontwikkeld en uitgebreid getest.

De SASSCup is een mooi ontworpen beker met een groot open oor. Je kunt het oor gewoon vastpakken, of over je hand klemmen en zo de beker gemakkelijk vasthouden en eruit drinken. Een los inzetstuk zorgt ervoor dat de vloeistof niet over de rand van de beker klotst. De gaatjes aan de zijkant van het inzetstuk zorgen ervoor dat je gewoon kunt drinken en niet snel knoeit.

Reseller SASSCup