SASSCup ontwikkelingen


SASSCup ontwikkelingen

Ontwikkelingen

Sinds de SASSCup verkrijgbaar is, zijn we alweer bezig met ontwikkelingen aan de beker. Zo is het kliksysteem van het inzetstuk in de beker weer verbeterd, en hebben we een aanpassing aan het handvat doorgevoerd waardoor deze steviger is en minder snel afbreekt.

Reacties

De eerste reacties komen inmiddels ook binnen op de website, veel positiviteit! Lees de reacties hieronder:

Activiteit in het buitenland

De SASSCup is nu te bestellen in heel België! dit is gewoon mogelijk via onze webshop. Bij het afrekenen kunt u simpelweg kiezen voor Nederland of België. Ook komt er binnenkort een Engelse en Franse variant van de website online.

Film

Deze maand (september) zal er ook een film dag plaatsvinden, waarin we een mooie instructievideo met reacties van zorgprofessionals gaan opnemen. Deze video zal op de website worden geplaatst, om een duidelijke uitleg te kunnen geven aan iedereen die de cup graag zou willen aanschaffen.

Binnenkort meer…

Binnenkort volgt er op deze nieuwspagina meer informatie over ontwikkelingen van de SASSCup en alles daar omheen. Heeft u toevoegingen aan dit nieuwsbericht of heeft u vragen? Stuur gerust een bericht naar: info@sasscup.nl

Tot snel!

Share this post

Geef een reactie