SASSCup gaat starten ondanks coronavirus


SASSCup gaat starten ondanks coronavirus

Het coronavirus heeft invloed op heel Nederland. ”wat gaat er nu gebeuren?” En wat zijn we blij met onze zorgverleners. Het coronavirus heeft ook voor SASSCup gevolgen. Zo komen de bekers later dan gepland. Ze komen gelukkig wel!

De SASSCup zal vanaf begin april gewoon voor iedereen beschikbaar zijn. Omdat wij geen fysieke winkel hebben, is de SASSCup eenvoudig te bestellen via onze webshop waardoor u niet de deur uit hoeft. We gaan door ondanks het coronavirus, dat momenteel enorm veel impact heeft op het dagelijks leven.

Tests

Voordat we de SASSCup naar u toe brengen, worden er eerst zogenaamde ”proefmodellen” getest op van alles en nog wat. Dit om helemaal te garanderen dat u een goed product van ons krijgt. Deze tests zullen plaatsvinden in het begin van week 15. Als alle tests goed gaan en we hoeven niets meer aan te passen, kunnen we diezelfde week de SASSCup’s nog toesturen! Als u heeft besteld krijgt u hier uiteraard bericht over.

achtergrond, analyse, bacterie

Beschikbaarheid

De SASSCup is deze tijd te koop aangeboden als Pre-Order, en hier is goed op gereageerd. Bij deze bedankt aan alle mensen die een Pre-Order hebben geplaatst! Vanaf nu is de SASSCup niet meer in Pre-Order. Dit betekend dat de beker gewoon te bestellen is en momenteel over 2 tot 3 weken wordt geleverd. Vanaf het moment van de eerste leveringen, duren leveringen maximaal 2 werkdagen.

Het is zo ver

”Eindelijk is het dan zo ver! De SASSCup komt er. Toen ik 4 jaar geleden begon aan dit project, had ik geen idee hoeveel mensen ik er blij mee kon maken. Nu hebben we inmiddels honderden mensen die de beker graag willen proberen, en ik verheug me er op om andere mensen blij te maken met de SASSCup. Nog even wachten en dan is hij er eindelijk!”

Met vriendelijke groet,

Joas Nicolai – SASSCup

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *